ANTALYA / KAŞ - Şehit Adnan Kısar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

Ülkemizin en önemli üç telli bağlama icracısı Ali Ulutaş '' Ahenk Projesi'' kapsamında okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize ve öğretmenlerimize dinleti yapmıştır.

Şbt

Ahenk Prpjesi kapsamında anaokulu öğrencilerimizle okul bahçesinde fidan dilkimi, çiçek bakımı, hayvan sevgisi etkinliklerimizi gerçekleştirerek çocuklarımızın çevreye karşı daha bilinçli olmaları için katkıda bulunduk. Birlikte çocuk şarkıları seslendirdik.

Şbt

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında, okulumuz öğrencileri, çevrede yaşayan yardıma ihtiyacı olan yaşlılarımıza yardım eli uzatmıştır. Ayrıca ihtiyaç sahibi kişilerin, hayatlarını kolaylaştırıcı yardımlar yaparak maddi ve manevi dokunuşlar içeren faaliyetler gerçekleştirmektedirler.

Şbt

Ahenk Projesi kapsamında, okulumuz öğrencileri tarafından örülen atkı ve bereler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizde görev yapan kahraman askerlerimize gönderilmek üzere Kınık Jandarma Karakol Komutanı Sn. Ercan CEYLAN' a teslim edilmiştir.