ANTALYA / KAŞ - Şehit Adnan Kısar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

Antalya Aksu'da düzenlenen "Growtech Tarım Fuarı'na okulumuz 10 ve 11 tarım sınıfları, öğretmenlerimiz Nira SEVİM ve İbrahim TAŞ ile beraber katılım sağladılar. Ardından hayvanat bahçesinide ziyaret ettiler. Belediye başkanımız Mutlu ULUTAŞ'a sağladıkları araç için teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyet Bayramı Haftasında Coğrafya Öğretmenimiz Ahmet TARAKÇI'nın profesyonel rehberliği eşliğinde, öğrencilerimiz yaşadıkları bölgenin güzelliklerini keşfetmek için Likya yolu üzerinde bulununan yürüyüş parkurlarının tadını çıkardılar, eşsiz koyları ve mükemmel manzaralarla sportif aktivitelerini gerçekleştirdiler. Ahmet hocamıza organizasyonu ve öğrencilerimize desteği için minnettarız.

Kas

Bakanlığımız, Eğitimin Tüm Kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni Başlattı

10 KASIM'DA ATATÜRK'Ü 85. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ İÇİN MİNNET VE OZLEMLE ANIYORUZ

Kas

Okul Aile Birliği toplantımız 1 Kasım 2023 tarihinde değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkürler.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarışmada okulumuz 12-A sınıfı öğrencisi İrem ÜNAL kompozisyon alanında 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Kas

EKET FUARCILIK VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ARACILIĞI İLE DÜZENLENEN ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİNE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİYARETİ

Kas

KAŞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ULUŞTAŞ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MELİH EROĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZLE SOHBET EDEREK OKUL FİZİKİ İMKAN VE İHTİYAÇLARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR.

ZİYARETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ecoteens came to final.

Here is the game link