T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KAŞ - Şehit Adnan Kısar Çok Programlı Anadolu Lisesi

SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YETENEK YARIŞMASI

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması 2011 yılından beri her yıl düzenli olarak yapılmaktadır.

28-11-2023

  • Yarışmanın konusu "bağımlılık" olup yarışma; ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenciler tarafından görsel ve edebi kategorilerdehazırlanacak olan eserleri kapsayacaktır.
  • Yarışmaya,görsel kategorideafiş, resim, karikatür veya kısa video alanlarından;edebi kategorideise kompozisyon, şiir, öykü, deneme veya anı alanlarından sadece birinden katılım yapılabilecektir. Bir öğrenci hem görsel hem de edebi kategoride başvuru yapabilecektir.
  • Yarışmanın duyurusu ile ilgili hazırlanan afişler, duyuru filmi vb. Eğitim Bilişim Ağı(EBA) ve EBA TV’de yayınlanacak ayrıca il millî eğitim müdürlükleri aracılığıyla ilçe millî eğitim müdürlüklerine ve okullara iletilecektir. Afişler, duyuru filmi vb. materyaller yarışma ile ilgili web sitesi olansnsg.yesilay.org.tradresinde de dijital olarak yer alacaktır. Bu afişler okullarda görünür yerlere asılarak öğrencilere yarışmanın duyurusu yapılacaktır.
  • Yarışma il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinin sorumluluğunda, özel eğitim ve rehberlik hizmetleri şube müdürlüğü koordinasyonunda yürütülecektir.

YARIŞMA SİTESİhttps://snsg.yesilay.org.tr/

YARIŞMA KILAVUZU : https://snsg.yesilay.org.tr/yarisma-kilavuzu

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 13:16 - Görüntülenme: 73
Kaynak: https://snsg.yesilay.org.tr/
  Beğen | 0  kişi beğendi